Auditieoproep jongeren van 10 tot 16 jaar
Voor het project; My Time is Now slaan Stichting Helden en ICK de handen ineen. In dit project werken we met verschillende groepen jongeren uit Amsterdam naar een voorstelling waarbij zij hun idee van de stad presenteren in de vorm van een choreografie. Choreograaf Jesus de Vega zal als regisseur van het project werken met verschillende Urban Choreografen die samen met de jongeren op zoek gaan naar hun connectie met de stad Amsterdam.

Voor dit project zal er op 19 januari een auditieworkshop plaatsvinden in Theater CC Amstel. Waarbij de choreografen van het project op zoek gaan naar getalenteerde jongeren tussen de 10 en 16 jaar die onder begeleiding van ICK en Stichting Helden op 9 juni een voorstelling zullen dansen in theater de Meervaart.

Iedereen is vrij om zich voor de auditie aan te melden en mee te dansen tijdens deze toffe workshops. Een vrije, open dag, waarbij jongeren in contact komen met verschillende Urban-dansstijlen.

Om aan te melden stuur je een mail of WhatsApp-bericht naar:
info@nederlandvolhelden.nl 
(06) 49 30 47 56

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.